Abonnement en strippenkaart kortingen

Abonnement of strippenkaart, wat is voordeliger?

Neem een abonnement of strippenkaart en wandel één (of meer) keer gratis mee. Laat je verrassen en beleef de omgeving zonder paaltjes of kaart zoeken.
Ga mee op avontuur, treffen we wilde dieren? Geniet van vergezichten en de natuur zelf.
Even weg van de dagelijkse sleur, met inspanning ervaar je ontspanning en een gezellige dag.

Tot twee wandelingen gratis

Bij drie deelnames ben je met een strippenkaart al voordeliger uit. Je mag 100% genieten en krijgt 100% korting op je eerste deelname. Met een 5 strippenkaart krijg je zelfs twee GPS wandelingen gratis. De strippenkaart is geldig voor 1 persoon en zonder verdere verplichtingen. Alleen een abonnement is nog voordeliger.

Maximaal voordeel

Ben jij ook een Posbank fan en wandel je regelmatig mee? Dan past een abonnement het beste bij jou. Met een abonnement neem je gratis deel aan elk 123posbank evenement.

Met tien evenementen heeft dat een waarde van 25 euro tegen de prijs van 15 euro. (gemiddeld zijn er meer dan tien evenementen per jaar)

3 strippenkaart

Drie maal deelnemen, twee betalen.
5
00
Eenmalig
  • T.w.v. € 7,50
  • 3 evenementen
  • Geldigheid 1 jaar
1 gratis

5 strippenkaart

Vijf maal deelnemen, drie betalen.
8
00
Eenmalig
  • T.w.v. € 12.50
  • 5 evenementen
  • Geldigheid 1 jaar
2 gratis

Jaar abonnement

onbeperkt deelnemen.
15
00
Eenmalig
  • T.w.v. minmaal €25,-
  • +/- 10 evenementen *
  • Geldigheid 1 jaar
Beste keus

Hoe werkt het?

Strippenkaart of abonnement bestellen
Wil je vaker deelnemen aan een wandeling en voordeliger uit zijn? Neem deel aan een van de evenementen en kies voor een strippenkaart of abonnement naar keuze.

Nadat de betaling is ontvangen ontvang je automatisch een bevestiging van je deelname. Voor je volgende deelname ontvang (handmatig / later) je een korting code.

Digitale korting of abonnement code

Bij je volgende deelname kan je de korting code ingeven. Er zal dan ter waarde van 1 deelname een korting worden gegeven. Deze code is alleen geldig voor 1 persoon en 123posbank evenementen. Geen verborgen kosten of stilzwijgende verlengingen. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Geldigheid code

Middels een korting code kan je tijdens het reserveren je deelname betalen. Hoe vaak of dit werkt is afhankelijk welke keuze er is gemaakt. 1, 2 of alle wandelingen gedurende het jaar. Is het maximum bereikt dan dien je een losse deelname (of nieuwe strippenkaart of een abonnement) te selecteren.

Heb je moeite met het reserveer proces, hier is een overzicht met uitleg te zien.