Arnhem2Day, de Arnhemse Beeldbank

Beeldbank Arnhem2Day is er om jou meer over Arnhem te laten zien en te laten beleven. Van mooie foto’s tot er met wat Arnhem nou echt inhoud.

Al jaren werkt een tal van kundige gepassioneerde schrijvers en fotografen aan dit mega grote project. Zo schrijven we geen nieuws maar wel geschiedenis!

De Facebookgroep Arnhem2Day is de plek om je foto’s over Arnhem te delen met anderen. De groep kenmerkt zich door een relaxte sfeer, leerzaam en positieve reacties. Hoe dan ook een leuke omgeving om te beleven. “Beleef Arnhem samen en breng Arnhem samen in beeld”

Wandelen zonder zorgen.nl en Arnhem2Day

Arnhem ontdekken en beleven! Dat is waar niet alleen Arnhem2Day voor staat. Ik, Evert Ruisch werd gids en organiseer de Meet & Greet, foto en stadswandelingen.

Tijdens deze evenementen voor Arnhem2day heerst relaxte sfeer, leerzaam en iedereen is welkom. Jong, oud, met en zonder camera. En de beelden zien we uiteraard terug op de social media kanalen van Arnhem2day.

Samen informeren niet alleen de stad, we geven de stad ook een podium. Ons doel is om Arnhem meer te laten zien en vast te leggen voor de toekomst.

Zo dragen we bij aan sociale omgang en schrijven we Arnhemse geschiedenis om trots op te zijn!

Arhem2day

Ga je mee wandelen?

Wil je deelnemen aan een van de Arnhem2day evenementen? Word lid van de Facebookgroep en/of schrijf je in voor het digitale wandelnieuws.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp