Carina, Posbank wandelen in eigen stijl. 10 km of meer

Inhoud

Gps wandelingen van Posbank wandelen zijn altijd minimaal beschreven. Zo is de omgeving een verrassing en de wandeling avontuurlijk. En elk jaargetijde veranderd ook de beleving.

Posbank Carina, NS, klompenpad en heide in één wandeling

Posbank wandeling Carina is een mix van drie verschillende stijlen. NS wandelen, Klompenpaden en heidevelden van de Posbank. Doordat de wandeling start vanaf een station kan iedereen met trein, bus of auto deelnemen.

Social media posbank wandelen
Posbank wandeling Carina in de herfst

Wat komen we tegen?

Waar wandel je zoal langs of overheen? Je bewandeld zowel verharde en onverharde paden. Reken op landwegen, bospaden, monumentale panden,  heidevelden, stevig klimwerk en prachtige vergezichten.


Deze GPS wandeling heeft verschillende lengtes en is alleen tijdens een evenement te bewandelen. Per evenement zal bepaald worden welke lengte er gewandeld zal worden.

GPS wandel afstanden & details

De 10 km en meer loopt over verharde en onverharde paden. Natuur en cultuur gaan hand in hand. Je stijgt tot grote hoogtes en ziet heides, kasteel, kronkelpaden en beekjes. Dit is een rond wandeling inclusief bezoek aan Kasteel Rosendeal exclusief de afstand die je daar zelf wandel.
(Entree geld is niet inbegrepen bij de wandeling)

De 15 km variant loopt over verharde en onverharde paden. Natuur en cultuur gaan hand in hand. Je stijgt tot grote hoogtes en ziet heides, kasteel, vergezichten en kronkelpaden.

Let op! Dit is geen rondwandeling, wie met de fiets, bus of auto kwam reist zelfstandig terug naar de start locatie. (de wandeling is van station naar station)

Het is toegestaan deze zelf  “op te nemen” om later zelf nogmaals te bewandelen.

Posbank Carina wandeling
Kasteel Rosendeal tijdens de herfst

Het ontstaan van Posbank Carina

Carina is degene die mij heeft besmet met het Posbank virus. Diverse mooie locaties die zij mij liet zien heb ik samengevoegd tot deze wandeling. Als blijk van dank kan ik niet anders dan deze wandeling naar haar vernoemen.Haar eerste reactie op de vraag “mag ik je naam gebruiken?”.  “Oh wow ! Ik zou me zeer vereerd voelen !!” Maar uiteraard moet ik mijn dank uit spreken voor de vele leuke Posbank hoekjes die je mij heb laten zien.
Kijk in de agenda voor geplande evenementen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Delen maakt het gezelliger.

Facebook
Twitter
WhatsApp
E-mail
Evert Ruisch
Evert Ruisch

Evert is bedenker en eigenaar van de website 123posbank.nl. Organisator, GPS gids voor Posbank wandelingen en boswachter op Nationaal Park Veluwezoom.

Social media kanalen en contact