Carina, Posbank wandelen in eigen stijl. 10 km of meer

Posbank wandeling Carina in de herfst

Posbank Carina, NS, klompenpad en heide tegelijk

Posbank wandeling Carina is een mix van drie verschillende stijlen. NS wandelen, Klompenpaden en Posbank heidevelden. Doordat de wandeling start vanaf een station kan iedereen met trein, bus of auto deelnemen.

Waar wandel je zoal langs of overheen? Je bewandeld zowel verharde en onverharde paden. Reken op landwegen, bospaden, monumentale panden,  heidevelden, stevig klimwerk en prachtige vergezichten.


Deze GPS wandeling heeft verschillende lengtes en is alleen tijdens een evenement te bewandelen. Het is toegestaan deze zelf  “op te nemen” om later zelf nogmaals te bewandelen. Wat is een gps wandeling?

Posbank Carina wandeling
Kasteel Rosendeal tijdens de herfst

"Oh wow ! Ik zou me zeer vereerd voelen !!"

Carina

Carina is degene die mij heeft besmet met het Posbank virus. Diverse mooie locaties die zij mij liet zien heb ik samengevoegd tot deze wandeling. Als blijk van dank kan ik niet anders dan deze wandeling naar haar vernoemen. Haar eerste reactie op de vraag “mag ik je naam gebruiken?”.  “Oh wow ! Ik zou me zeer vereerd voelen !!” Maar uiteraard moet ik mijn dank uit spreken voor de vele leuke Posbank hoekjes die je mij heb laten zien.

GPS wandel afstanden & details

Kijk in de agenda voor geplande evenementen

Voel je vrij iets te vragen of je ervaring te delen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

(Alle inzendingen worden gelezen en gecontroleerd)