Evenementen op <span>Rheden – Brasserie</span>

Bezoekerscentrum Veluwezoom

Niet ver van treinstation Rheden en de stad Arnhem ligt het bezoekerscentrum van Nationaal Park Veluwezoom. Je kunt er wat eten en drinken, naar het toilet en we verzamelen bij de brasserie. Bezoekerscentrum Veluwezoom is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10:00 tot 17:00 uur. (uitgezonderd speciale dagen)

Bereikbaarheid

Met de auto: Aangekomen op de parkeerplaats, verlaat de parkeerplaats bij de gele bebording. De ingang van het bezoekerscentrum bevindt zich direct voorbij de vlaggen.

Routeplanning maken

Met het openbaar vervoer:

NS Station Rheden

Routebeschrijving

Vanaf hier naar Bezoekerscentrum Veluwezoom: Verlaat het station aan de kant van spoor 2. Steek de rotonde over en volg dan nog 10 minuten de gele borden ‘bezoekerscentrum’.

Bushalte Rheden, Groenestraat

Routebeschrijving

Vanaf hier naar Bezoekerscentrum Veluwezoom: Verlaat de bus in de richting van de rotonde. Volg het bord ‘Veluwetransferium’ en sla de Schietbergseweg in. Volg dan nog 10 minuten de gele borden ‘bezoekerscentrum’.

Verzamelen:

Brasserie Veluwezoom

In het bezoekerscentrum van Natuurmomenten vindt u Brasserie Veluwezoom. De brasserie in dit fraaie boerderijencomplex vormt het perfecte begin- of eindpunt van een dagje Nationaal Park Veluwezoom. Goede reden om hier te verzamelen zodat iedereen Wat kan drinken en /of toiletteren.

Herkenning

Afhankelijk van het type evenement, het weer en seizoen ben ik herkenbaar met dit gezicht.

Samen op pad en eens wat anders beleven op de Posbank? Met mij als vrijwilliger (natuurmonumenten) weet je nooit wat je gaat meemaken. Ik weet zelf niet eens wat de dag gaat brengen. Soms is het slechts een leuke wandeling en soms wat licht herstelwerk. Wat het voor jou doet?

Samen op pad en eens wat anders beleven op de Posbank? Met mij als vrijwilliger (natuurmonumenten) weet je nooit wat je gaat meemaken. Ik weet zelf niet eens wat de dag gaat brengen. Soms is het slechts een leuke wandeling en soms wat licht herstelwerk. Wat het voor jou doet?

Met Posbank Sonja wandel je over de heuvelachtige heide en door de bossen van de Posbank. Posbank Sonja geeft je groots uitzicht, zover het oog reikt. Deze GPS wandeling heeft verschillende horeca gelegenheden. Gedurende augustus / september kleurt de heide zelfs paars. Laat je verrassen door de nieuwe paden van Natuurmonumenten met de klassieke mooie uitzichten.

Zo nu en dan wandel je mee en kom je op een pad waar je zelf nog niet eerder was. Voeg wat bekende stukken samen en je heb een nieuwe wandeling. Bedankt Harry! Deze wandeling beloofd een gevarieerde wandeling te worden. Bos, open vlaktes, beekjes, heuvels en meer. De vraag is, hebben we klassieke winter wandeling of… Ga je mee genieten van de Posbank?

Door heel Nederland veranderen paden, zo ook over de Posbank. Wil je (weer) bekend worden met de paden en genieten van de natuur? Met een beetje mazzel staat de heide (nog) in bloei en kunnen we hier tussendoor wandelen. Deze wandeling beloofd veel vergezichten met klimmers en dalers Ga je mee genieten van de Posbank?