Evenementgegevens


Wandel met Netty 15 kilometer op park Veluwezoom

Met Posbank Netty 15 kilometer wandelen over de heuvelachtige heide van Herikhuizerveld en door de bossen van park Veluwezoom. Voor wie houdt van grote afstanden en wat klimmomenten. De route is speciaal voor de liefhebbers van een gevarieerde omgeving. 

Een geheel nieuwe Posbank Netty over de heide van de Posbank. In 2019 zijn diverse paden vervangen door Natuurmonumenten. Ik neem je mee op een nieuwe GPS route over nieuwe en bekende paden.

Deze route is het hele jaar bijzonder. Tijdens de herfst en winter blijven diverse kleuren zichtbaar. Tijdens de aanwezigheid van mist en zon zie je prachtige zonneharpen. Je ziet talloze soorten paddenstoelen en sneeuw geeft een sprookjesachtig beeld.

Bijzondere fotomomenten

Tijdens deze route maak je kans op een mooie zonsopkomst en bijbehorende kleuren. In de vroege ochtend en de juiste omstandigheden zie je een dauw-achtige wolk omhoog komen en deze waait langzaam over de heuvels weg.

En vergeet de herfstkleuren niet, net als in de winter blijft het een mooie natuur.Gedurende de zomermaanden augustus / september kleurt de heide zelfs paars.

Met Netty 15 kilometer wandelen betekent dat je met een beperkte afstand  maximaal kan genieten. Wil je korter wandelen? Wandel dan mee met Netty 5 kilometer.

Algemene informatie over Posbank Netty.

Datum – tijden – ticket 

Informatie voor onderweg en lokale voorzieningen

Bewijs van deelname (e-mail bericht) a.u.b. meenemen. Dit kan gecontroleerd worden.

Horeca / eten & drinken

Zelf meenemen!

Graag zelf eten en drinken meenemen, we pauzeren bij goed weer buiten in de natuur.

Wat te verwachten?

Bijzonderheden: gedurende augustus / september kleurt Postbank Netty zelfs paars.

Verstrekte informatie is met grote zorg samengesteld. Toch is  verstandig om persoonlijke wensen of noodzakelijkheden voor te bereiden. Ook ben je gebonden aan de park regels.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Neem jij iemand mee? Deel je wandeling!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *