Evenementgegevens


Wandel met Netty 5 kilometer op park Veluwezoom

Met Posbank Netty 5 kilometer wandelen over de heuvelachtige heide van Herikhuizerveld en door de bossen van park Veluwezoom. Voor wie niet houd van grote afstanden. De route is speciaal voor  voor de liefhebbers van een kleinere afstand. 

Deze GPS wandeling is het hele jaar bijzonder. Tijdens de herfst en winter blijven diverse kleuren zichtbaar. Je ziet talloze soorten paddenstoelen en sneeuw geeft een sprookjesachtig beeld.

Bijzondere fotomomenten

Tijdens deze route maak je kans op een mooie zonsopkomst en bijbehorende kleuren. In de vroege ochtend en de juiste omstandigheden zie je een dauw-achtige wolk omhoog komen en deze waait langzaam over de heuvels weg.

En vergeet de herfstkleuren niet, net als in de winter blijft het een mooie natuur.Gedurende de zomermaanden augustus / september kleurt de heide zelfs paars.

Met Netty 5 kilometer wandelen betekent dat je met een beperkte afstand maximaal kan genieten. Wil je langer wandelen? Wandel dan mee met Netty 15 kilometer.

Datum – tijden – ticket 

Informatie voor onderweg en lokale voorzieningen

Bewijs van deelname (e-mail bericht) a.u.b. meenemen. Dit kan gecontroleerd worden.

Horeca / eten & drinken

Zelf meenemen!

Graag zelf eten en drinken meenemen, we pauzeren bij goed weer buiten in de natuur.

Wat te verwachten?

Bijzonderheden: op deze dag zijn er twee wandelingen op 1 dag. Twee korte wandelingen welke over een ander gebied lopen van de Posbank. Indien gewenst kan je dus beiden bewandelen. Zie wandeling in de ochtend (Reservering voor beiden is noodzakelijk).

Verstrekte informatie is met grote zorg samengesteld. Toch is  verstandig om persoonlijke wensen of noodzakelijkheden voor te bereiden. Ook ben je gebonden aan de park regels.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Neem jij iemand mee? Deel je wandeling!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *