Evenementgegevens


Wandel met Sonja 8 kilometer Veluwezoom

Met Posbank Sonja 8 wandel je over de heuvelachtige heide van Herikhuizerveld en door de bossen van de Posbank. Voor wie krap 8 kilometer genoeg is en vol wil genieten. Sonja geeft je groots uitzicht, zover het oog reikt. Deze GPS wandeling is het hele jaar bijzonder. Tijdens de herfst en winter blijven diverse kleuren zichtbaar. Je ziet talloze soorten paddenstoelen en sneeuw geeft een sprookjesachtig beeld.

Bijzondere fotomomenten

Is er lichte mist en tegelijk zon? Dan maak je de mooiste foto’s met bijzondere zonneharpen. Gedurende de zomermaanden augustus / september kleurt de heide zelfs paars.
Met Sonja 8 kilometer wandelen betekent dat je op een beperkte afstand maximaal kan genieten. Wil je langer wandelen? Wandel dan met Sonja 14 kilometer.

Datum – tijden – ticket 

Informatie voor onderweg en lokale voorzieningen

Bewijs van deelname (e-mail bericht) a.u.b. meenemen. Dit kan gecontroleerd worden.

Horeca / eten & drinken

Zelf meenemen!

Graag zelf eten en drinken meenemen, we pauzeren bij goed weer buiten in de natuur.

Wat te verwachten?

Bijzonderheden: op deze dag zijn er twee wandelingen op 1 dag. Twee korte wandelingen welke over een ander gebied lopen van de Posbank. Indien gewenst kan je dus beiden bewandelen. Zie wandeling in de middag (Reservering voor beiden is noodzakelijk).

Verstrekte informatie is met grote zorg samengesteld. Toch is  verstandig om persoonlijke wensen of noodzakelijkheden voor te bereiden. Ook ben je gebonden aan de park regels.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Neem jij iemand mee? Deel je wandeling!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *