Evenementgegevens


Het Rosande GPS pad heeft als basis het afwisselende landschap rond Oosterbeek. (Van origine Rosande Klompenpad) De reacties van wandelaars maken dat ik de wandeling regelmatig organiseer.

Kijk met de ogen van de schilders van de Oosterbeekse school naar beboste hellingen en snelstromende beken. Wandel door de uiterwaarden van Rosande en door landgoederen met beukenlanen op de stuwwal. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Soms is er wat Rosande pad weg gelaten en een andere keer is er wat toegevoegd. Als extra bezoeken we Theeschenkerij Hoeve Klein Mariëndaal, bewandelen we een stukje landgoed Lichtenbeek en langs de Nederrijn.

Indien mogelijk pauzeren we bij de Koffie haven. 2e sanitaire mogelijkheid en het gehele jaar te gebruiken (de Koffie Haven zelf is alleen geopend van 10 april tot 11 oktober)

We wandelen Rosande tegen de klok in. Zo is er eerder een toilet stop mogelijk. Indien de wandeling te lang is kan je tussendoor stoppen en met het openbaar vervoer verder reizen.

Datum – tijden – ticket 

Informatie voor onderweg en lokale voorzieningen

Bewijs van deelname (e-mail bericht) a.u.b. meenemen. Dit kan gecontroleerd worden.

Horeca / eten & drinken

Zelf meenemen!

Graag zelf eten en drinken meenemen, we pauzeren bij goed weer buiten in de natuur.

Wat te verwachten?

Bijzonderheden: Zoals vermeld op de startlocatie, er zijn op het station geen voorzieningen zoals een toilet. (Deze is er wel vrijwel direct na aanvang van de wandeling)

Voor liefhebbers van het originele pad.

Verstrekte informatie is met grote zorg samengesteld. Toch is  verstandig om persoonlijke wensen of noodzakelijkheden voor te bereiden.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Neem jij iemand mee? Deel je wandeling!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *