Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 04 februari 2020


Samen op pad en eens wat anders beleven op de Posbank? Met mij als vrijwilliger (natuurmonumenten) weet je nooit wat je gaat meemaken. Ik weet zelf niet eens wat de dag gaat brengen. Soms is het slechts een wandeling en soms heb je wat licht herstelwerk.

Wat levert het op?

Wil je samen op pad dan ben je die dag een vrijwilliger van Natuurmonumenten. Je draagt bij aan de natuur en behoud van mooie wegen en paden. Je ziet meer van de natuur en ontwikkelt meer bewustwording van de dieren om je heen. Iets wat je vrije tijd wandelingen ten goede komt. Je ziet en hoort meer, je geniet meer van een alledaagse wandeling. Uiteraard zijn de natuur en wandelpaden de grootste winst pakkers)

Moet ik meehelpen?

Als we samen op pad gaan hoef je in principe niets, zelf wandel ik met een schep. Wil je wel mee werken dan draag je een schep. (het is geen zwaar of veel schepwerk) Wil je alleen mee wandelen, dan wacht je even tot ik klaar ben.

Wat moet ik meenemen?

Neem eten en drinken mee, er is vast een mooie plek om even te pauzeren. Verder wat voor jou persoonlijk belangrijk is. Kijk naar de weersvoorspelling, denk aan de juiste kleding, eventueel handschoenen en goed schoeisel. (je kan vies worden)

Wanneer kunnen we samen op pad?

Een aantal dagen van de maand kunnen liefhebbers mee. In de evenementen agenda (of hier) vind je de data en deelname is gratis. (maximaal 1 persoon per keer en de tijden zijn eventueel bespreekbaar)

Voorwaarden

Deelname (vanaf 18 jaar) aan deze wandelingen geschiedt geheel voor eigen risico. 123posbank.nl en/of Natuurmonumenten zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk of geldelijk aansprakelijk voor ongevallen en/of ziekte noch voor het verlies van persoonlijke bezittingen. Aanwijzingen zullen strikt opgevolgd worden en park regels worden gerespecteerd.

Help mee

Wil je meer of wat anders doen voor de natuur? Neem een kijkje op de website van Natuurmonumenten voor wat mogelijk is. Wat het voor mij doet lees je hier.