Evenementen aanmelden

Heb je een leuk evenement die past in de wereld van wandelaars? Je kan evenementen aanmelden middels onderstaand formulier.

Welke evenementen wil ik voor je delen

boek wandelen

Om misverstanden te voorkomen zijn dit de aandacht punten waar ik naar kijk.

Zullen we netwerken?

Uiteraard kan ik ook jouw hulp gebruiken, lijkt het je wat om te netwerken? Jij jouw evenementen aanmelden bij mij en andersom? Wel zo leuk. Uiteraard wil ik met plezier de gegevens zo compleet mogelijk aanbieden. Mail mij als je wil samenwerken. Alvast bedankt.
wandelagenda aanmelden afmelden evenement

Evenementen aanmelden

Vul onderstaande formulier volledig in (waar mogelijk) en ik beoordeel je evenement in 24 uur. Hierna komt die zoals ingezonden op de website. Neem contact op indien je wil dat 123posbank de ticket verkoop regelt.

Het e-mail adres wat je op geeft is waar je deelnemers je op kunnen bereiken voor vragen.

Inzender zorgt voor een goed verloop van het evenement. 123posbank is slechts ter promotie verbonden aan dit evenement en is op geen enkele denkbare wijze aansprakelijk,

Bestaande evenementen aanmelden?

Reeds geplande evenementen mag je uiteraard delen. Wil je dat ik ze zelf aan meld in de toekomst? Laat het mij weten.