De onderstaande wandelingen zijn door mij gelopen en/of gemaakt. Middels mijn GPS (Garmin Etrex) opgenomen dan wel gemaakt in Basecamp en gecontroleerd. Alle wandelingen zijn zo nauwkeurig mogelijk bewandeld. Ben je mee geweest en wil je de wandeling nog een keer lopen? Het is mogelijk de route (in GPX formaat) te downloaden. Mee wandelen en zelf opnemen kan ook, zie mijn wandelagenda.

Alle GPS wandelingen zijn niet te volgen zonder GPS ontvanger dan wel GPS app.

Posbank Rheden

Alles hangt met elkaar samen in de Veluwezoom. De mestkever draait een bolletje uit de poep van een hert. Het hert zoekt beschutting tussen de bomen, en graast (net als paarden en schotse hooglanders) op de heide. Op de heide leven insecten en reptielen, die voedsel zijn voor de vogels. In de ongerepte natuur van Veluwezoom ben je toeschouwer van dit fascinerende schouwspel. Elk jaargetijden heeft zijn charme.

Arnhem(2day)

Arnhem is een creatieve en groene stad met een verrassende mix aan parken, uiterwaarden, cultuur, winkels en horeca. De bruisende stad Arnhem heeft veel te bieden voor jong en oud. Tevens bied beeldbank Arnhem2day activiteiten aan voor de leden van de Facebook groep. Deze worden door mij ontwikkeld en georganiseerd.

[email-download-link namefield=”YES” group=”Default”] Door het downloaden van een route schrijf je je ook in voor de digitaal wandelnieuws(brief). Je kan jezelf altijd uitschrijven. (onderaan elke nieuwsbrief).

Let op!

Het gebruik van alle GPSroutes en tracks is voor eigen risico. Daar waar de GPSroutes of tracks over particulier terrein gaan dient men vooraf toestemming aan de eigenaar te vragen. Het is altijd mogelijk dat door een wegomlegging, een verandering aan het wegennet, of door slecht ontvangst van satellietsignalen het niet mogelijk is om de GPS route exact te volgen. Tijdens het volgen van een GPSroute of track, gelden de normale verkeersregels.
Als bescherming voor de eigen website is het noodzakelijk een geldige naam en e-mail adres te verstrekken. Je ontvangt automatisch een e-mail met daarin een link naar het bestand. Deze is beperkt geldig en later weer te vernieuwen. Tevens ontvang je zo nu en dan digitaal wandelnieuws(brief).
Zorg voor goede uitrusting en een goede voorbereiding van je wandeling.