Klompenpaden, wandelen over boerenland

Klompenpaden

Klompen aan, rugzak om en wandelen maar

Op klompenpaden.nl vindt je de mooiste wandelroutes over boerenland in de provincies Utrecht en Gelderland. Tijdens de wandeling geniet je van de rust en de combinatie van cultuur en natuur. Alle wandelingen kan je zowel vinden op de overzichtskaart, op naam of op lengte.

Navigeren

Ieder Klompenpad heeft een eigen website wat een indruk geeft van het landschap en de wandeling zelf. Daarnaast staat er een kaartje met de route die je eenvoudig kunt uitprinten. Onderweg vind je palen met een (zie afbeelding) als hulp bij het navigeren. Teven is het mogelijk met de gratis Klompenpaden app te navigeren. Met duidelijke routenavigatie, extra filmpjes, horeca en achtergrondinformatie.


Soms organiseert Posbank wandelen het Rosande GPS pad. Een aangepaste versie van het Rosande klompenpad. Wat is een gps wandeling?

Rosande GPS Klompenpad
Een van de uitzichten over het Rosande GPS pad

Extra klompenpaden informatie, Do’s and Don’ts

Route informatie

Het advies is om naast de bewegwijzering in het veld gebruik te maken de routekaart uit de folder, de mobiele app, of een uitgeprinte kaart van klompenpaden.nl. Op de website en in de gratis app informeren we u over (tijdelijke) routewijzigingen.

Honden verboden

Klompenpaden lopen gedeeltelijk over particulier terrein, waar soms vee loopt. Om de dieren niet te verstoren en verspreiding van dierziekten te voorkomen zijn honden verboden. We vragen hiervoor uw begrip.

Onverharde paden

Klompenpaden bestaan gedeeltelijk uit onverharde paden. Ze zijn daarom niet geschikt voor kinderwagens of rolstoelen. In geval van regen wordt waterdicht schoeisel aanbevolen.

Klompenpad app navigatie

Mocht je gaan navigeren met de app, neem een extra accu of externe accu mee voor het geval de smartphone vroegtijdig leeg raakt.

Rosande GPS pad

Kijk in de agenda voor geplande evenementen

Voel je vrij iets te vragen of je ervaring te delen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

(Alle inzendingen worden gelezen en gecontroleerd)