Molenplaats, Sonsbeekpark Arnhem

Molenplaats Sonsbeek is een geliefde plek voor bezoekers van Park Sonsbeek en vele groene organisaties in de stad. Bezoekerscentrum Molenplaats is de enige in Nederland dat geheel is gericht op stedelijk groen.

Als Bezoekerscentrum in Arnhem informeren ze je niet alleen maar over het stedelijk groen. Dagelijks starten of pauzeren hier wandelaars en fietsers. Ieder jaar worden veel activiteiten  georganiseerd om de belangstelling voor het stedelijk groen te vergroten. Beeldbank Arnhem2day start hier jaarlijks stads en fotowandelingen, georganiseerd door deze website (Evert Ruisch).

Vergaderen, lunch, ontmoeten, gids, de Molenplaats informeert je

De historische, Saksische Molenschuur wordt intensief gebruikt als vergaderlocatie en ontmoetingsplek. Bundel de Molenplaats, park Sonsbeek en park Zypendaal samen en je krijgt tevens een mooie locatie voor (wandel) coaching.  

De naast gelegen Witte Watermolen produceert biologische, authentieke meel- en bak producten. Deze zijn in de Molenschuur verkrijgbaar zijn. (Kijk op de website voor tijden en uitgebreide informatie) Niet meer vergeten dus, bij de Molenplaats kun je terecht voor (h)eerlijke koffie,  een lekkere lunch in een prachtige omgeving

De Molenplaats vind je op nog geen 5 minuten lopen van het centrum en van het Centraal Station. De trolleybus (lijn 9) stopt bijna voor de deur.

molenplaats Sonsbeek Arnhem
Molenplaats Park Sonsbeek Arnhem2Day Arendts Fotografie
Foto: Arnhem2Day Arendts Fotografie Molenplaats

Ga je mee wandelen?

Wil je deelnemen aan een van de organiseerde evenementen. Kijk in de agenda of schrijf je in voor digitaal wandelnieuws.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp