Posbank wandeling Kierewiet, trek jij het nog?

Inhoud

Om kierewiet van te worden

Posbank wandeling Kierewiet is ontstaan doordat ik eens wat anders wilde maken. Maar als ik later bekijk hoe ik moet wandelen is het nogal puzzelen. Oeps!
Kierewiet gaat voornamelijk over het Herikhuizerveld en is voor mij zeer bekend terrein, toch is het opletten om niet verkeerd te lopen. Oftewel, om Kierewiet van te worden. De reacties van wandelaars maakte dat ik Kierewiet tot een officiële wandeling maak.

Social media posbank wandelen
Posbank wandeling Kierewiet
Trek jij het nog of? Ben je te kierewiet om door te gaan?

Voor wie is deze wandeling geschikt?

Posbank wandeling Kierewiet is bij toeval erg geschikt voor wie zo nu en dan een extra pauze nodig heeft. Voor wie niet al te grote wandelingen kan of wil wandelen en toch de gezellig wil mee wandelen. We maken diverse lusjes en dus kan je makkelijk even pauzeren of eerder stoppen.
Privé wandeling Veluwezoom

Wat ga je zien?

Kierewiet gaat over de gekleurde routes van Natuurmonumenten en het knooppunten netwerk.
Daar ik gerust tegen de richting in wandel zal je deze wandeling nergens anders kunnen volgen.
We wandelen door stukken dos, over de heide velden met uitzicht over de vele heuvels die De Posbank bied. Het is dan ook een kuitenbijter wie volledig Kierewiet wil worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Delen maakt het gezelliger.

Facebook
Twitter
WhatsApp
E-mail
Evert Ruisch
Evert Ruisch

Evert is bedenker en eigenaar van de website 123posbank.nl. Organisator, GPS gids voor Posbank wandelingen en boswachter op Nationaal Park Veluwezoom.

Social media kanalen en contact