Sonja, Posbank (gps) wandeling 5, 10 of 15 km

Posbank sonja

Posbank Sonja

Tijdens deze route wandel je over de heuvelachtige heidevelden en door de bossen van de Posbank. Geniet van de klassieke vergezichten die ieder jaar weer veel mensen trekt. Gedurende augustus / september kleurt de heide zelfs paars. Tijdens de herfst kun je veel paddenstoelen tegen komen en genieten van de vele herfst kleuren.


Deze GPS wandeling heeft verschillende lengtes en is alleen tijdens een evenement te bewandelen. Het is toegestaan deze zelf  “op te nemen” om later zelf nogmaals te bewandelen. Wat is een gps wandeling?

Posbank GPS wandeling Herikhuizerveld

Sonja is speciaal

Evert over Sonja

“Sonja is speciaal voor mij. Het is niet alleen een Posbank wandeling maar ook mijn partner. Samen wandelen we het halve land door. Als bonus de intense warme verbinding met elkaar. Even weg van alles, genieten en alles is te delen

In de herfst van 2019 liepen wij deze spontane wandeling met volop paddenstoelen. Het kan dus niet anders dat deze wandeling haar naam gaat dragen. P.s. haar zus Netty heeft ook haar eigen wandeling .

GPS wandel afstanden & details

Kijk in de agenda voor geplande evenementen

Voel je vrij iets te vragen of je ervaring te delen.

2 reacties

  1. Ik ben mee geweest met als afstand 5 kilometer. Vanwege wat fysieke klachten heb ik deze korte wandeling gekozen. Tijdens de wandeling hebben we wat foto’s gemaakt en waren we even alle besef van tijd kwijt. Precies wat ik nodig had. Dank je wel Evert.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

(Alle inzendingen worden gelezen en gecontroleerd)