Stichting Onbegrensd Avontuur

Deze non-profit organisatie zet zich in voor avontuur zoekers met én zonder een lichamelijke beperking. Dit prachtige initiatief wil ik graag delen omdat het dezelfde insteek heeft als Posbank wandelen zelf. Ga mee en ontdek de prachtige natuur op een hele bijzondere manier! 

Verleg je grensen voor een onbegrens avontuur!

Speciaal voor alle natuurliefhebbers en mensen met een lichamelijke beperking organiseert de stichting de meest avontuurlijke groepsreizen in de mooiste natuurgebieden van Europa.

Stichting Onbegrensd Avontuur organiseert outdoor activiteiten voor natuurliefhebbers en mensen met een lichamelijke beperking. De meest avontuurlijke groepsreizen in de mooiste natuurgebieden van Europa. Overnachten in berghutten of tenten onder de sterrenhemel. Hiken en fietsen door de mooiste natuurgebieden van europa. De Ardennen, het limbursge Heuvelland, De Posbank (Nationaal Park Veluwezoom) en de Alpen.

Stichting Onbegrensd Avontuur

Wie ze zijn?, ontdek de wereld van avontuur.

Ongeacht jouw lichamelijke gesteldheid; samen een onvergetelijk avontuur beleven is hun doel! Stichting Onbegrensd Avontuur wil mensen met elkaar verbinden in het midden van de natuur. Genieten van gezellige kampvuren, de mooiste plekjes in de natuur verkennen, slapen in berghutten en ’s avonds de sterrenhemel bewonderen.

We want you to have the full experience!

Ervaar hoe een groep onbekenden met en zonder lichamelijke beperkingen sámen de meest onvergetelijke momenten delen. Dankzij de Joëlette (een off-road aangepaste rolstoel) kunnen we zelfs de moeilijkste wandelpaden belopen. Zo krijgen ook mensen met een lichamelijke beperking de kans om een prachtig avontuur in een schitterende omgeving te ervaren.

Onze reizen zijn toegankelijk voor iedereen van elk niveau. Voor beginners organiseren ze zelfs leuke workshops, zoals kaart en kompas lezen.