Wandelmaatje gezocht?

“Wandelen zonder zorgen” is er niet alleen voor groepswandelingen. Heb je door een handicap of chronische ziekte, lichamelijk of psychisch moeite met wandelen? Of zou je wel willen wandelen maar heb je moeite om deel te nemen aan de samenleving? Met mij is het heel eenvoudig om weer actief te worden.

Beperkingen? De eerste stap was dit lezen.

Laat je beperking(en) of conditie je niet weerhouden. Ik help je om de ‘gewone’ dingen te doen, die door de beperking niet lukken. Niet alleen heb ik zelf beperkingen, ook ben ik een ervaren en gediplomeerde coach. We spreken vooraf door wat de mogelijkheden zijn en overleggen samen wat bij je past.

Contact Houden is motivatie

Iedereen is uniek en heeft andere wensen. Door contact te houden motiveer ik je te blijven wandelen en “drempels” over te gaan. Dat kan bijvoorbeeld een afspraak zijn om samen er op uit te trekken. Door een park, een bos of een mooie route met een goed gesprek. Samen er op uit in een omgeving waar jij je goed bij voelt. Hierdoor kijk je uit naar een volgende keer.

Soms is therapie te veel en een gesprek met een vriend te weinig…

Voor wie?

Voor iedereen met een handicap of chronische ziekte, lichamelijk of psychisch, conditie problemen of die zich eenzaam voelt. Ongeacht levensverhaal of leefomstandigheden, ik oordeel niet op wat je wel of niet kan, wie je ben of hoe je eruit ziet. Wandelmaatje gezocht? Een privé wandeling helpt je verder, letterlijk en figuurlijk.

Als wandelmaatje gezocht sta ik in voor:

  • het plezierig vinden samen activiteiten te ondernemen
  • goed voorbereid ben op mogelijke hindernissen
  • goed kunnen luisteren en deskundige begeleiding
  • in vertrouwen gegeven informatie blijft geheim
  • er naar uitkijken om jou regelmatig te ontmoeten!

Kosten:

Voor een privé wandeling zijn de kosten slechts 15 euro per 60 minuten. (In en rond Arnhem en excl. eventuele reiskosten) Stuur mij de dagen dat je beschikbaar ben en ik neem contact met je op.

Ga je mee wandelen?