Contact & algemene informatie 123posbank.nl

Inhoud

Contact mij gerust, voel je welkom

Op deze pagina heb ik reeds wat algemene informatie beschreven en is een aparte pagina met extra vragen en antwoorden. Heb je toch nog een vraag? Neem even contact op via de onderstaande opties.

Social media posbank wandelen
De Posbank Paarse heide

Algemene informatie

Posbank wandelen (123posbank.nl) is geen onderdeel van Natuurmonumenten maar een hobby matig initiatief. Ik, Evert Ruisch, wandel met diverse fysieke beperkingen en ervaar zelf hoe lastig het kan zijn om gezond en actief te blijven.  Samen uit en samen thuis, als groep gelijkgestemden volbrengen we een gezellige wandeling. Meer over mij lees je hier.


Design, techniek en organisatie door Evert Ruisch.

Evenementen

Als boswachter en tijdens de vrijwillige werkzaamheden op Nationaal Park Veluwezoom leer ik nog elke dag nieuwe paadjes. Inspiratie genoeg om steeds weer een nieuwe wandeling te maken.

Ik organiseer wandelingen van minimaal 2 tot maximaal 10 personen en vraag daar een kleine vergoeding voor. Hiermee vang ik een deel van de kosten op om deze hobby te bekostigen. Meer informatie over privé wandelingen vind je hier.

Privé wandeling

Ben je begonnen met wandelen en wil je niet alleen op pad? Of wil je in een klein gezelschap wandelen? Dwalen over Veluwezoom zonder te verdwalen?

Dan is een privé wandeling de keuze om te maken. Ik ga met je / jullie mee en gids je weer naar de start locatie.

Voor een privé wandeling zijn de kosten slechts 15 euro per 60 minuten. De afstand en omgeving bespreken we vooraf. Meer informatie lees je hier.

Posbank Sonja wandeltip, sonja 8 sonja 14

Annuleer vragen

Georganiseerde evenementen kunnen door mij (24 uur voor aanvang) geannuleerd worden wegens privé en weersomstandigheden.  Als deelnemer is het wenselijk je af te melden mocht je toch niet mee kunnen.

  • Het annuleren van een privé wandeling gebeurt minimaal 48 uur voor aanvang. Ik ben genoodzaakt de helft van de kosten in rekening te brengen indien je niks laat horen.
  • Het weer is geen reden tot annulering mits deze extreme vormen aan neemt. Veiligheid gaat voor. Een winderige of natte dag kunnen je uitdagen en geven vaak bijzondere gesprekken.

Neem direct contact op indien je denkt te moeten gaan annuleren.

Tips voor jou

De website vermeld waar mogelijk alle benodigde informatie. Per e-mail ontvang je (eventueel) een laatste update.Het is verstandig om je deelname goed voor te bereiden door:
  • Het weer te analyseren en te kleden naar het weer die dag.
  • Verkeer of openbaar vervoer te plannen.
  • Eten en drinken mee te nemen.
  • Op tijd te vertrekken en dus ontspannen aan de dag start.
  • Persoonlijke omstandigheden af te wegen naar eigen voorkeur.
Elk evenement vermeld de start locatie en waar te verzamelen. Voorkom verrassingen en neem de informatie mee.

Contact per Whatsapp, sms of telefoon

Extra vragen en antwoorden en zijn hier te vinden. Heb je toch nog een vraag? Neem even contact op via de onderstaande opties.

  • Whatsapp, SMS, e-mail mij je vraag en ik reageer binnen 24 uur.
  • Telefonische aanmeldingen kan ik door andere activiteiten niet aannemen.

(Acquisitie wordt niet op prijs gesteld)

+31622382758

Contact opnemen per e-mail

Delen maakt het gezelliger.

Facebook
Twitter
WhatsApp
E-mail
Evert Ruisch
Evert Ruisch

Evert is bedenker en eigenaar van de website 123posbank.nl. Organisator, GPS gids voor Posbank wandelingen en boswachter op Nationaal Park Veluwezoom.

Social media kanalen en contact