Posbank wandelen (123posbank.nl) is een initiatief van Dianti NLP coaching & advies. Ik, Evert Ruisch, wandel met diverse fysieke beperkingen en ervaar zelf hoe lastig het kan zijn om gezond en actief te blijven. Met dit initiatief wil ik aantonen dat beperkingen soms slechts een hindernis zijn waar je omheen kunt. Tegelijk breng ik de natuur en de mensen zelf in contact met elkaar. Samen uit en samen thuis, als groep gelijkgestemden volbrengen we een gezellige wandeling.


Dianne Ebrecht draagt vrijwillig bij aan Posbank wandelen door tekst te redigeren, feedback te geven en mee te wandelen. Afgelopen jaren heeft ze vaker meegeholpen wandelingen te ontwikkelen en foto’s aangeleverd. Haar hobby’s fotografie en wandelen, gecombineerd met vakkundigheid in taal dragen bij aan de website en/of social media.

Haar persoonlijk wandel weblog lees je hier.

In elk evenement is veel tijd gaan zitten. Elke wandeling is vooraf bewandeld en gecontroleerd om ongewenste verrassingen te minimaliseren. Voor de deelnemers is uitgezocht welke praktische informatie bij zal dragen tot een onbezorgde dag. Heeft de wandelaar het goed, dan is de gids ook tevreden. 

Voor een wandeling op maat zijn de kosten 15 euro voor de GPS route zelf en slechts 15 euro per 60 minuten. (In en rond Arnhem en excl. eventuele reiskosten)

Ik maak gebruik van eigen gemaakte GPS wandelingen. Duur en lengte van de wandeling is in overleg met een maximum van 20 km.

Ben je begonnen met wandelen en wil je niet alleen op pad? Wil je mooie paden en omgeving van Nederland zien? Dwalen zonder te verdwalen?

Ik ga met je mee en gids je weer naar de start locatie.

Voor een privé wandeling zijn de kosten slechts 15 euro per 60 minuten. (In en rond Arnhem en excl. eventuele reiskosten)

Georganiseerde evenementen kunnen door mij (24 uur voor aanvang) geannuleerd worden wegens privé en weersomstandigheden.  Als deelnemer is het mogelijk je af te melden mocht je toch niet mee kunnen.  

  • Het annuleren van een privé evenement of privé wandeling  de afspraak gebeurt minimaal 48 uur voor aanvang. Indien later ben ik genoodzaakt de helft van de kosten in rekening te brengen.
  • Het weer is geen reden tot annulering mits deze extreme vormen aan neemt. Veiligheid gaat voor. Een winderige of natte dag kunnen je uitdagen en geven vaak bijzondere gesprekken. 

Neem direct contact op indien je denkt te moeten gaan annuleren.

De website vermeld en per e-mail ontvang je veel benodigde informatie.
De website zelf vermeld alle informatie die je nodig zou kunnen hebben. Per e-mail ontvang je (eventueel) een laatste update.

Het is verstandig om je deelname goed voor te bereiden door:

  • Het weer te analyseren en te kleden naar het weer die dag.
  • Verkeer of openbaar vervoer te plannen.
  • Eten en drinken mee te nemen.
  • Op tijd te vertrekken en dus ontspannen aan de dag start.
  • Persoonlijke omstandigheden af te wegen naar eigen voorkeur.

Elk evenement vermeld de startlocatie en waar te verzamelen. Voorkom verrassingen en neem de informatie mee.

Contact mij voor vragen of bij twijfel.

Twijfel je of je het aan zou kunnen? Heb je na de vragen en antwoorden toch nog een vraag? Neem even contact op via de onderstaande opties. 

  • Whatsapp, SMS, e-mail mij je vraag en ik reageer binnen 24 uur.
  • Telefonische aan en afmeldingen kan ik helaas niet aannemen.

(Acquisitie wordt niet op prijs gesteld)

+31622382758

E-mail mij je vragen