Vragen, antwoorden en contact

vragen en antwoorden evenementen

Vragen en antwoorden

Wandelen is onmisbaar in een gezonde en actieve leefstijl. Door te wandelen wordt niet alleen jij, maar de hele samenleving leuker en vitaler. 123posbank.nl biedt alle wandelaars in Nederland diensten en kennis om wandelen optimaal te ervaren. Ervaren, fysiek beperkt of startende wandelaar, er is vast wel een wandelroute die je past. 

Contact, mocht je vraag hieronder al niet beantwoord worden, e-mail of app mij.

Posbank wandelen (123posbank.nl) is een initiatief van Dianti NLP coaching & advies. Ik, Evert Ruisch, wandel met diverse fysieke beperkingen en ervaar zelf hoe lastig het kan zijn om gezond en actief te blijven. Met dit initiatief wil ik aantonen dat beperkingen soms slechts een hindernis zijn waar je omheen kunt. Tegelijk breng ik de natuur en de mensen zelf in contact met elkaar. Samen uit en samen thuis, als groep gelijkgestemden volbrengen we een gezellige wandeling.


Dianne Ebrecht draagt vrijwillig bij aan Posbank wandelen door tekst te redigeren, feedback te geven en mee te wandelen. Afgelopen jaren heeft ze vaker meegeholpen wandelingen te ontwikkelen en foto’s aangeleverd. Haar hobby’s fotografie en wandelen, gecombineerd met vakkundigheid in taal dragen bij aan de website en/of social media. Haar persoonlijk wandel weblog lees je hier.


Design, techniek en organisatie door Evert Ruisch.

Vanaf €2,50 heb je al uren wandel plezier. Elk evenement vermeldt de prijs per persoon.

Hiervoor zijn er tientallen uren gestoken in het bedenken, maken en controleren per gps-wandeling.

Zie Algemene voorwaarden voor meer informatie.

Nee, inschrijven is alleen mogelijk via de website.

Door dit te doen zijn evenementen kleinschalig te houden en houden mensen die niet komen opdagen geen reserveringen bezet.

Het evenement vermeldt de plaatsnaam voor uw globale planning. De exacte startlocatie ontvangt iedereen per e-mail. 

Neem eten en drinken mee!

In vrijwel alle gevallen is het de bedoeling dat we buiten eten en drinken. Uitzonderingen zijn mogelijk door minder weer of een spontaan terrasje.

Bereid de reis en wandeling voor. Heb je iets tegen de regen of zon nodig? Zijn er problemen op de wegen of met het openbaar vervoer te verwachten? Houd hier rekening mee.

Vrijwel altijd is het mogelijk om via het openbaar vervoer naar het evenement te komen. Ook ik kom regelmatig met de trein of bus. 

In bepaalde gevallen is een stukje extra wandelen noodzakelijk. Ben je bang dat je het niet kan vinden? Laat het mij weten, dan wandel ik met je mee.

Wil je je deelname annuleren? Dit is hier snel geregeld.  In de algemene voorwaarden is te lezen hoe de restitutie is geregeld.

Annulering van evenement

Niemand smelt van water of sneeuw en elk weer type geeft een ander beeld. Een evenement annuleren gebeurt dus niet zomaar. Toch kan dat soms wel noodzakelijk zijn, ik kan dat soms kort van te voren doen. Controleer altijd uw e-mail en/of social media de avond voor het evenement.

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op.