Vragen, antwoorden en contact

Inhoud

Vragen en antwoorden

Vragen zijn de normaalste zaak van de wereld en daar horen antwoorden bij. Dus heb je een vraag en staat je antwoord hier niet tussen? Neem gerust contact op. 

Social media posbank wandelen
vragen en antwoorden evenementen
Posbank wandelen (123posbank.nl) is geen onderdeel van Natuurmonumenten maar een hobby matig initiatief. Ik, Evert Ruisch, wandel met diverse fysieke beperkingen en ervaar zelf hoe lastig het kan zijn om gezond en actief te blijven.  Samen uit en samen thuis, als groep gelijkgestemden volbrengen we een gezellige wandeling. Meer over mij lees je hier.
Dianne Ebrecht draagt vrijwillig bij aan Posbank wandelen door tekst te redigeren, feedback te geven en mee te wandelen. Afgelopen jaren heeft ze vaker meegeholpen wandelingen te ontwikkelen en foto’s aangeleverd. Haar hobby’s fotografie en wandelen, gecombineerd met vakkundigheid in taal dragen bij aan de website en/of social media. Haar persoonlijk wandel weblog lees je hier.
Design, techniek en organisatie door Evert Ruisch.

Vanaf €3,00 per persoon heb je al uren wandel plezier. 

Hiervoor zijn tientallen uren gestoken in het bedenken, maken,  controleren en voorbereiden van de wandeling. Met de inkomsten kan ik slechts een deel van de kosten betalen. Het is niet voor niks een hobby.

Aan je deelname zijn voorwaarden verbonden.

Een GPS ontvanger, in mijn geval een Etrex 30x is een apparaat wat de huidige positie bepaald waar ook ter wereld ongeacht bereik van een telecom provider. Meer hierover lees je op deze pagina. (opent in een nieuw venster)

Het evenement zelf vermeldt de verzamel locatie, een adres en tijd van aanvang. Op deze pagina is te lezen wat de voorzieningen zijn. Let op! Tenzij anders vermeld zijn er onderweg geen faciliteiten als horeca of toilet. Eten en drinken doen we in de natuur. 

Neem eten en drinken mee! In vrijwel alle gevallen is het de bedoeling dat we buiten eten en drinken. Uitzonderingen zijn mogelijk door minder weer of een spontaan terrasje.Bereid de reis en wandeling voor. Heb je iets tegen de regen of zon nodig? Zijn er problemen op de wegen of met het openbaar vervoer te verwachten? Houd hier rekening mee.

Vrijwel altijd is het mogelijk om via het openbaar vervoer naar het evenement te komen. Ook ik kom regelmatig met de trein en of bus. 

In bepaalde gevallen is een stukje extra wandelen noodzakelijk. Ben je bang dat je het niet kan vinden? Laat het mij weten, dan wandel ik met je mee.

Wil je je deelname annuleren? Dit is hier snel geregeld.  

Annulering van evenement

Niemand smelt van water of sneeuw en elk weer type geeft een ander beeld. Een evenement annuleren gebeurt dus niet zomaar. Toch kan dat soms wel noodzakelijk zijn, ik kan dat soms kort van te voren doen. Controleer altijd uw e-mail en/of de Facebookpagina de avond voor het evenement.

Toch nog vragen? Neem contact op

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op.

Delen maakt het gezelliger.

Facebook
Twitter
WhatsApp
E-mail
Evert Ruisch
Evert Ruisch

Evert is bedenker en eigenaar van de website 123posbank.nl. Organisator, GPS gids voor Posbank wandelingen en boswachter op Nationaal Park Veluwezoom.

Social media kanalen en contact