Wandelervaringen, hoe was het voor jou?

Wandelervaringen, deze mensen gingen je voor.

Ieders ervaring is uniek
5/5
Ik heb genoten van de wandeltocht Kierewiet en van de verschillende mensen die mee liepen. Dank je wel !!!
Wandelervaringen, hoe was het voor jou? 1
Suzanne
5/5
Ik vindt het heel mooi om op de posbank te wandelen en dat Evert het goed voor elkaar heeft qua de route die hij heeft uit gezet ik geniet er elke keer van ....
Wandelervaringen, hoe was het voor jou? 2
Ria
5/5
Evert maakt er een erg mooie wandeling van door de route goed voorbereidt in elkaar te zetten. Het gezelschap bepaald uiteindelijk of het ook een geslaagde dag wordt en dat was bij ons zeker het geval!
Wandelervaringen, hoe was het voor jou? 3
Thijs
5/5
Het is daar gewoon heel mooi. Goede horeca en zo groot dat je niemand in de weg loopt.
Wandelervaringen, hoe was het voor jou? 2
Marion
5/5
Met Evert ben ik regelmatig op de Posbank wezen wandelen. Ik geniet erg van de enorme variatie in de wandelomgeving daar, elk stukje is weer zo anders dat het een totaal andere beleving oplevert. Evert maakt er een sport van om mooie en gevarieerde wandelingen uit te zetten en is prettig gezelschap bovendien, die ook nog rekening houdt met mijn conditie niveau dat nogal eens fluctueert. Fijn hoor!
Wandelervaringen, hoe was het voor jou? 5
Carina
5/5
Zeer prettig gidswerk door een prachtig gebied. Gevarieerd en afstand vaak naar keuze.
Wandelervaringen, hoe was het voor jou? 6
John
5/5
Loop nu al 3 jaar mee met wandelingen van Evert en hij blijft komen met nieuwe routes op de Posbank. Altijd weer optimaal verzorgd. Weer of geen weer er wordt altijd gelopen( tenzij niet verantwoord) zo kom je het jaar rond de mooiste taferelen tegen. Wandelen in de sneeuw was pittig maar oh zo mooi. Posbank heeft mijn hart veroverd en zeker de wandelingen zoals Evert ze doet.
Wandelervaringen, hoe was het voor jou? 1
Edith
5/5
Ik ben nu een paar keer mee geweest met een door Evert georganiseerde wandeling en dat is mij erg goed bevallen. De eerste wandeling was op de Posbank, vlak na de hevige storm die over ons land woedde. Evert heeft vooraf de wandeling nog een keer gelopen om te beoordelen of het verantwoord was. Dat vond ik persoonlijk wel een prettig idee. Hij maakt zijn eigen routes, dus je loopt geen standaard rondje. Daarnaast is het ook erg gezellig en ik zal dus zeker nog vaker aansluiten bij zijn wandelingen. Heb er sowieso nu al 2 weer op de agenda staan en ik kijk er erg naar uit.
Wandelervaringen, hoe was het voor jou? 8
Petra

Wil jij jouw wandelervaring met mij delen?

Slechts 10 vragen, minder dan 5 minuten.

Wandelervaringen zijn voor mij belangrijk, zo houd ik mijzelf scherp en geniet iedereen optimaal. 

Anoniem invullen is mogelijk, laat je gegevens achter bij vragen of als je een reactie wenst te ontvangen. Alleen een met * gemarkeerd veld is verplicht.

Een wandelervaring is heel persoonlijk en afhankelijk van verwachtingen. Ik probeer het altijd voor iedereen zo optimaal mogelijk te krijgen.  Een blije deelnemer is tenslotte een mooi compliment. Ik hamster jullie wandelervaringen, door te luisteren kan het alleen maar leuker worden.