Samen met familie of vrienden over De Posbank

Een wandeling met onbekende mensen is niet voor iedereen even fijn. En wie ook geen fan is van een groepswandeling blijft dan liever thuis. En dus bied ik nu de optie “privé wandeling”, met familie of vrienden te gaan wandelen. Zo heb je zelf in de hand wie mee gaat met een maximum van drie personen. 

Beginnende wandelaars

Een privé wandeling is ideaal voor beginnende wandelaars. Samen zoeken we een haalbaar wandel tempo en is je conditie ongedwongen op te bouwen. (Lees mijn review over “Wandel je fit”)

Privé wandeling Veluwezoom

Hoe werkt het

Extra leuk detail van een privé wandeling, met een klein aantal kun je nog eens een paadje in ter avontuur. Op de afgesproken dag en locatie starten we de wandeling. Deze is in tijd en of lengte vooraf besproken. Zo kan je zelf aangeven hoe ver en of hoe lang je gaat wandelen. Ook kan je een voorkeur aangeven in wat voor gebied je wilt wandelen. Heuvels, heide, bosrijk of een combinatie van allen. Vooraf gaand aan de wandeling noteer ik voor eventuele noodgevallen naam en telefoonnummer. Neem wat te eten en drinken mee voor tijdens de wandeling. Afhankelijk van het gebied is er weinig horeca.

De Posbank Paarse heide

Kosten privé wandeling

Voor een privé wandeling reken ik 15,- euro per uur. Deel de kosten met nog maximaal twee andere personen en je betaald niks extra’s. De vooraf besproken kosten gaarne voor aanvang afrekenen. (contant en gepast) 

Wil je toch liever met een groep wandelen? Bekijk dan de wandelagenda.

Wil je wat inplannen? E-mail je voorkeuren

Veel gestelde vragen