Boek over wandelen nodig?

Dit boek helpt je wandelen

Ik ben geen grote lezer maar als er iets valt te leren ben ik voorstander van lezen. Onderstaande boeken helpen je met wandelen en dragen bij aan leuk en gezond wandelen.

Wandel je fit

Als er een boek is waar je baat bij heb is het "Wandel je fit" Ik las deze eigenlijk te laat want ik was zelf al redelijk fit. Toch heb ik hier veel aan gehad en dus vermeld ik deze. Wandel je fit is verkrijgbaar in diverse bindvormen (E-book en Hardcover) Website boek (let op, het e-book is in kleur en kan je niet zelf instellen)

Gezond wandelen

Nederland telt miljoenen wandelaars. Velen gaan wekelijks uren op pad. Met tal van goede redenen. Naast plezier is gezondheid een heel belangrijke. Gezond wandelen geeft wandelaars inzicht in de gezondheidsaspecten van de wandelsport in de breedst mogelijke zin. Denk aan advies op het gebied van uitrusting, training en voeding, wat te doen bij hitte of kou en het voorkomen van blessures.

Praktisch handboek over de wandelsport

Gezond wandelen is een compleet handboek voor alle wandelaars die op een gezonde manier hun sport willen beoefenen. Niet in de laatste plaats dankzij een overzichtelijke indeling, vele praktische tips, tientallen heldere illustraties en foto’s en een uitgebreide woordenlijst en index. Of je nu af en toe een korte wandeling maakt of regelmatig langere afstanden aflegt; of je nu gezond bent of kampt met ongemakken; of je nu jong bent of oud… iedereen die op een gezonde manier wil genieten van de wandelsport kan met dit boek zijn voordeel doen.

Heb je een interessant boek die positief bij draagt aan een wandeling? Stuur mij je tip en na het lezen voeg ik deze toe.

Meer tips of nieuws