Georganiseerde wandeltochten, ik doe het anders

privé wandeling veluwezoom

Georganiseerde wandeltochten voor iedereen

Samen wandelen is vaak leuker dan alleen. Je kunt op stap gaan met partner, familie of vrienden. Met onbekende mensen wandelen tijdens georganiseerde wandeltochten, daar zien mensen nog wel eens tegenop. Daarom doe ik het anders.

De tijd of afstand staat niet voorop, de gezelligheid en gezondheid wel. Ik navigeer middels een GPS voor de hele groep zodat iedereen lekker ontspannen kan wandelen. De afstand is vooraf duidelijk en er is altijd een gemiddelde wandel snelheid. Wat is een gps-wandeling?

Wandeltips georganiseerde wandeltochten
Gezelligheid, wie wil dat nou niet.

Samen uit, samen thuis

Wandelaars maken zich soms zorgen dat ze het tempo niet kunnen bijhouden. Of dat ze niet passen bij de groep omdat ze beperkingen ervaren. Die zorgen zijn bij mij niet nodig. De snelste wandelt wat langzamer en de langzame doet zijn of haar best mee te komen.


Zelf wandel ik met beperkingen en dus houd ik rekening met wat ik wel en niet kan. Ideaal voor gezonde en minder fitte wandelaars. Vooraf geef ik je diverse informatie over de wandeling. Tijdens een mooie wandeling is gezelligheid onmisbaar, dat doen we samen. Samen uit en samen thuis.

Geen grote massale optochten

Niet alleen voor de veiligheid maar vooral voor de gezelligheid organiseer ik kleinschalige evenementen. Tijdens deze georganiseerde wandeltochten is 20 tot 25 personen het maximum. Dit aantal verschilt per keer, soms is de groep slechts 5 personen. Hoe mensen deze wandelingen hebben ervaren lees je hier.

Kijk in de agenda voor geplande evenementen

Iedereen is welkom

Jong of oud, iedereen is welkom. Uiteraard zijn er grenzen en om te zorgen dat iedereen het goed heeft zijn ze vooraf duidelijk te lezen. 

  • Algemene voorwaarden: link
  • Veel gestelde vragen en antwoorden: link
  • Georganiseerde wandeltochten: link

Voel je vrij iets te vragen of je ervaring te delen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

(Alle inzendingen worden gelezen en gecontroleerd)