Wie is Evert Ruisch; vader, coach, gids en vrijwilliger

Inhoud

Hallo!

Hai, ik ben Evert Ruisch en wellicht vind je het fijn om te weten met wie je gaat wandelen of je vindt het zelfs spannend. Ik zal je vertellen, voor mij was het dat ook! Ik vond het best spannend om met onbekenden te gaan wandelen, laat staan iets organiseren voor onbekende mensen. Dus hallo lotgenoot!

Social media posbank wandelen
Workshop GPS Wandelen contact mij

"Evert Ruisch is altijd in voor humor en weet altijd gevarieerde wandelingen te organiseren. Door de kleinschalige evenementen is er ruimte om met elkaar in contact te komen. Iedereen is gelijk, gezelligheid staat voorop. Met zijn aanpak weet Evert Ruisch mensen met elkaar te verbinden en dat is fijn."

Medewandelaars

Sorry, "geen wifi" ,praat met elkaar

Elk dag waar we ook zijn worden we geprikkeld door de digitale wereld. In de natuur kom je tot rust en maak je makkelijker contact met je omgeving. Op Nationaal park Veluwezoom heb je op veel plaatsen geen mobiel bereik. Je bent even weg van de digitale wereld en een met de natuur.

Wie mij kent weet dat ik gerust languit ga liggen waar we ook pauzeren. Liggend in een zacht hoopje zand of bed van dennennaalden. Luisteren naar de wind, de vogels en rust die er heerst.

Bij de Carolinahoeve op de Posbank hangt een bordje “sorry geen wifi, praat met elkaar” en telecomproviders zijn meestal buiten bereik. Zo heb je echt tijd voor de natuur en elkaar.

Wie is Evert Ruisch; vader, coach, gids en vrijwilliger 1

Wim Kan

De totale stilte. Zwart boos bos om ons heen, de eenzame Carolien als statige veiligheid.

Ben ik een BN'er?

Ik ontkom er niet aan om een soort van bekend persoon te worden. Door mijn wandelingen kom ik in contact met veel onbekende mensen. Onlangs las ik het stukje tekst van Wim Kan; ik ben ook waar hij ooit was.. wauw! Dus nee, ik heb geen ambitie een BN’er te worden, ik blijf lekker gewoon Evert Ruisch.

Van ongezond naar vrijwilliger

Sinds 2010 wilde ik aan mijn gezondheid werken en dat was ook echt nodig. Zes jaar later ging ik veel meer wandelen voor mentale en fysieke gezondheid. Ik was al fan van Gelderland, maar eigenlijk nooit op de Posbank te vinden. Jaren later organiseer ik hier wandelingen voor jong en oud van grote tot kleine groepen. Wijsheid komt echt met de jaren..

Anno 2022 ben ik zeer betrokken bij Nationaal Park Veluwezoom. Buiten werkzaamheden ben ik boswachter geworden. Op deze wijze kan ik recreanten helpen waar nodig. Ook draag ik de organisatie Natuurmonumenten een warm hart toe.

Het vrijwilligerswerk helpt mijn conditie op pijl en moraal hoog te houden. Buiten zelf lid te zijn motiveert dit mij om bij te blijven dragen. Er zijn verschillende manieren om bij te dragen en ik nodig je uit om te komen helpen.

Vacatures vind je hier of benader mij met vragen.

Natuurmonumenten
Evert Ruisch

Sonja en Evert

Behalve een nuchter en warmhartig mens ben ik NLP coach en wandelaar. Ik ben tevens vader en bof bips met Sonja als partner. Met verschillende fysieke handicaps probeer ik maximaal te genieten van de dag. Samen ontdekken we nieuwe mogelijkheden en maken we mooie herinneringen. We geven veel om elkaar en houden veel van fotografie en de natuur.

View Koepel de Kaap Posbank
Wie wil er nou niet in dit mooie gebied werken!

Delen maakt het gezelliger.

Facebook
Twitter
WhatsApp
E-mail
Evert Ruisch
Evert Ruisch

Evert is bedenker en eigenaar van de website 123posbank.nl. Organisator, GPS gids voor Posbank wandelingen en boswachter op Nationaal Park Veluwezoom.

Social media kanalen en contact